User Tools

Site Tools


mac_install_run_debug

Differences

This shows you the differences between two versions of the page.

Link to this comparison view

Both sides previous revision Previous revision
Next revision
Previous revision
Last revision Both sides next revision
mac_install_run_debug [2013/02/01 08:05]
twdorris
mac_install_run_debug [2013/02/01 09:28]
twdorris
Line 10: Line 10:
 If you're getting a message just trying to mount the DMG installer file, this was the solution one person found to work for him. If you're getting a message just trying to mount the DMG installer file, this was the solution one person found to work for him.
  
-  What i did was went to security tab, unlock the security (bottom left lock, click on it) then check off where it says "allow applications from everyone"​.+  What i did was went to security tab, unlock the security (bottom left lock, click on it) then 
 +  ​check off where it says "allow applications from everyone"​.
   ​   ​
-  Then install the driver for Mac users, it should download this way. After the driver is installed, the actual ECMLink program should now be able to download and run. +  Then install the driver for Mac users, it should download this way. After the driver is  
 +  ​installed, the actual ECMLink program should now be able to download and run. 
   ​   ​
-  Make sure when you are all done to go back to to security reasons, check off "​accept applications from App store and known sources"​ and lock it.+  Make sure when you are all done to go back to to security reasons, check off "​accept ​ 
 +  ​applications from App store and known sources"​ and lock it. 
  
 ====== The application doesn'​t start up ====== ====== The application doesn'​t start up ======
 If you get the application installed OK, but then it simply exits immediately after the initial splash screen comes up, you may be running a 64-bit OS and need to get a 32-bit Java installed and/or run the ECMLink application as a 32-bit application. ​ This is what one user reported to work.  Others responded saying it fixed their issue as well. If you get the application installed OK, but then it simply exits immediately after the initial splash screen comes up, you may be running a 64-bit OS and need to get a 32-bit Java installed and/or run the ECMLink application as a 32-bit application. ​ This is what one user reported to work.  Others responded saying it fixed their issue as well.
  
-  try right clicking on the icon in the apps folder, and click get info, then check the 32 bit box, this is assuming your laptop is 64 bit, my macbook pro 13 did the same thing.+  try right clicking on the icon in the apps folder, and click get info, then check 
 +  ​the 32 bit box, this is assuming your laptop is 64 bit, my macbook pro 13 did the 
 +  ​same thing.
  
 +Also note that as of [[http://​www.ecmtuning.com/​downloads.php|v3.26.65 of the ECMLink application]],​ we now require a 32-bit JVM explicitly in the launcher executable. ​ So you should be getting messages about this now when it happens instead of mysterious splash screens disappearing.
mac_install_run_debug.txt · Last modified: 2013/09/05 10:33 by twdorris